Termeni si conditii

Site-ul www.webado.ro este creat si administrat de SC WEBADO SRL . Email de contact: office@webado.ro.

Site-ul este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Firma nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte temporare ale acestui site sau ale continutului sau.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp, fara notificarea in prealabil a utilizatorilor. Vizitati aceasta pagina pentru actualizari.

Continutul si designul site-ului apartin firmei SC WEBADO SRL exclusiv - si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara acordul scris al proprietarilor site-ului.

Puteti copia si printa continutul site-ului doar in interes personal, sau de promovare a serviciilor noastre, fara intentii comerciale personale. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Ne luam dreptul, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea deciziei, sa suspendam sau sa incetam accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Nu ne asumam raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site. Incercam pe tot posibilul dar nu garantam acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual in procent de 100% al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere firma pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Contact

Contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Bucuresti, Romania

+4 0742 302 993

office@webado.ro